Be careful what you wish for..

There are only two great tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.” Oscar Wilde

Heather Hamilton önskar sig saker hela tiden. Det är inte bara stora grejer som världsfred, eller att Brad Pitt ska vilja ha hennes som sin nästa flickvän.  Nej det är de små vardagliga sakerna hon önskar sig. Ofta utan att tänka.. Men med hennes tur (eller otur) så kommer de aldrig uppfyllas.

Men en dag köper hon lite ljung från en zigenarkvinna. Kvinnan säger att alla hennes önskiningar kommer att uppfyllas om hon gör kloka önskningar. Plötsligt är hennes hår alltid perfekt, det är fint väder jämt, hon får en snygg amerikan som lägenhetskamrat, hon börjar dejta James som är den perfekta mannen. Men är det en välsingnelse eller en förbannelse att alla hennes önskningar blir sanna? har hon verkligen önskat sig viktiga saker?

Det här är en helt otroligt rolig bok. Precis som Alexandra Potters andra böcker ( har läst Me and Mr Darcy och Who´s that girl förut) så är det chicklit men med något övernaturligt. En riktig sträckläsningsbok. Och fast den har de (ganska) vanliga chicklit kriterierna som en död förälder, ond styvförälder (oftast styvmor som här), en storebror som alltid vet bäst (tror han) och en huvudperson som är slarvig, har pengaproblem, karriärsproblem,  kärleksproblem (hennes ex var en otrogen skitstövel) och lite viktproblem så gör det inget.  Jag tycker mycket om Alexandra Potters böcker. Tur att jag har You´re the one I (don´t) want kvar läsa.

Advertisements

One thought on “Be careful what you wish for..

  1. […] Be careful what you wish for – Alexandra Potter […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s