Jack the Ripper, varulvar, vampyrer & demoner

Broken är den sjätte delen i Kelley Armtrongs Women of the Otherworldserie. Huvudpersonen är precis som de två första Elena Michaels den enda kvinnliga varulven i världen.

I den senaste boken som handlade om henne, Stolen, så blev hon ju kidnappad. Men under själva kidnappningen träffade  hon demonen Xavier som räddade hennes liv så nu är hon skyldig honom en tjänst. Så när han ringer och ber om den så kan hon inte säga nej. Men Clay (hennes sambo, med ganska stark beskyddarinstinkt) är inte glad. Speciellt inte eftersom hon är gravid.

Men tillslut får han och the pack leader Jeremy Danvers ge med sig. Det Xavier vill är att Elena ska stjäla Jack the Rippers From Hell-brev från en samlare i Toronto som själv stal det från den brittiska polisen. Men naturligtvi är det inte så lätt. Elena lyckas sätta igång en besvärjelse som är satt på brevet. En besvärjesle som öpnnar en portal till 1800-talets London så en massa konstiga fugurer kommer loss i Toronto. Två zombies kommer ut och tyvärr lyckas en av dem riva Clay som får en infektion som han naturligtvis inte bryr sig om. Men infektionen kommer att kräva hand liv om den inte hävs. Dessutom verkar zombiesarna vara ute efter Elena, och de konstiga råttorna som attackerar i dagsljus.

Boken är faktiskt riktigt underhållande. Jag gillar verkligen Elena och Clay. Fast han ä lite väl överbeskyddande och får en hel del varningsflaggor att komma fram p.g.a. sitt beteende. Men jag tycker om honom ändå. ❤

Nästa bok i serien är No Humans Involved men då ska det handla mer om mediumet Jamie Vegas och the pack master Jeremy Danvers.

Advertisements

2 thoughts on “Jack the Ripper, varulvar, vampyrer & demoner

  1. […] Broken – Kelley Armstrong juni 444s (biblioteket) Like this:LikeBe the first to like this. […]

  2. […] Broken – Kelley Armstrong  […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s