Slutet på ännu en serie

För evigt är den tredje och  sista delen i Maggie Stiefvaters serie om Mercy Falls vargarna. För att kunna berätta om boken så måste jag berätta mer om vad som hände i Feber. Så det här är en riktig spoilervarning!! Känn er varnade ni som vill läsa boken själva och bli lite överraskade.

20121217-214203.jpg

I slutet på förra boken förvandlades ju både Olivia och Grace till vargar. Sam är förtvivlad men det finns inte mycket han kan göra.
Ingen i staden vet var tjejerna tog vägen men alla har sina misstankar. Sam måste ha mördat dem. Han blir regelbundet förhörd av polisen och innevånarna i den lilla staden undviker honom. Han är en paria.

När han får reda på att Isabells pappa tänker sätta igång en vargjakt för att utrota vargarna inser han att han har ont om tid. Han måste komma på ett sätt att rädda Grace och sin gamla flock.

Till sin hjälp har han den nya varulven Cole. Cole är en destruktiv ung kille. Han har supit, knarkat, legat runt och varit sångare i NARKOTIKA ett av de största banden. Han var älskad av fansen men hatade sig själv. Nu har han blivit intresserad av Isabell, men hon är inte så lättflörtad i början. Sam är mycket skeptiskt inställd til Cole men inser snart att han måste lita på honom. Cole är nämligen ett geni och hans pappa är någon form av genetikforskare (heter det så). Han kanske kan rädda Grace.

Jag blev faktiskt besviken på slutet av serien. Det kändes bara konstigt. Man får ju egentligen inte veta något och slutet kändes så plötsligt. Men fina framsidor har alla böcker haft i allafall.

Advertisements

3 thoughts on “Slutet på ännu en serie

  1. […] För evigt – Maggie Stiefvater december 352s (bibliotek) […]

  2. […] Feber – Maggie Stiefvater […]

  3. […] har tidigare läst serien Vargarna i Mercy Falls. Frost, Feber och För evigt. De var bra böcker men Kretsen är otroligt bra. Jag är helt överväldigad. Det var nära att […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s