Hjärtslag

IMG_3527[1]

Sara Linton, rättsmedicinare och barnläkare i den lilla staden Heartsdale och polischefen Jeffrey Tolliver har gjort ett trevande försök att återuppta sin sargade relation.  Lena, en av Jeffreys underordnade, kämpar för att ta sig tillbaka till ett någorlunda normalt liv efter att ha blivit kidnappad och utsatt för övergrepp. Men det bräckliga lugnet bryts fullständigt när ett spädbarn hittas lemlästad. Samtidigt tvingas Tolliver in i ett triangeldrama som slutar i en tragedi och tonårsflickan Jenny Weavers död.

Vad har fått Jenny  Weaver så desperat? Det handlar inte om en kärleksaffär som gått snett. Det handlar om organiserat utnyttjande av barn, pedofili och barnporr. Allt har pågått mitt framför ögonen på stadens befolkning. Avslöjandet göra att det sprids en kuslig känsla i staden och ingen vet längre vem som är god eller ond.

Så spännande och så jäkla obehaglig. Jag mår illa och blir förbannad när jag läser den. Hur fan kan man göra så mot barn. Har man utnyttjat barn så ska man aldrig släppas ut från fängelset.

Jag tycker om Sara Linton men har ganska svårt för Lena. Jag vet att hon varit med om hemska saker. Men hon är en riktig skit som behandlar sin döda systers flickvän som skit. Snacka om att vara ett arsel. Hon ska vara så tuff och låtsas som hon inte bryr sig om något men skäms för att hennes syster var lesbisk, BU! Snacka om att inte acceptera sin syster och hennes liv. Jeffrey Tolliver har jag också ganska svårt för.

Första boken heter Blindbock (Blindsighted) och den tredje heter  Kall blek fruktan ( A Faint Cold Fear).

 

Advertisements

3 thoughts on “Hjärtslag

  1. […] Hjärtslag – Karin Slaughter  4-6/6  336s (biblioteket) […]

  2. […] tidigare heter Blindsighted, Kisscut och A Faint Cold […]

  3. […] Hjärtslag – Karin Slaughter  4-6/6  336s (biblioteket) […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s