Lite fler filmer

Det har blivit lite mer filmtittande under den senaste veckan.

Hummingbird med Jason Statham. Han är en ex special forceskille som begått krigsförbrytelser och nu lever på gatan. Men när han av misstag får chansen att ta en annan mans identitet förvandlas han till en hämndens ängel  (?). Han inleder någons lags förhållande med en nunna… Filmen är mycket bättre än vad den låter, och den heter Redemption också, Varför vet jag inte.

Sen försökte vi kolla på Identity Thief, men den var så otroligt dålig så vi stängde av den.

Igår började vi att kolla på A Good Day To Die Hard (alltså Die Hard 5). Jag gillar ju Bruce Willis och de andra Die Hardfilmerna är ju riktigt bra eller i allafall okej. Den här inleds med en 20 minuter lång biljakt…Det blir inte bättre heller. Willis som John McClane är stel och oengagerad. Jag förstår inte varför han gick med på att göra filmen. Var han desperat? De andra skådespelarna tänker jag inte ens nämna. Hjälp! Vi såg inte klar den..

Istället kollade vi på War eller Rouge Assasin som den också heter, med Jason Statham och Jet Li. Det är en film om två poliser där en av dem blir mördad tillsammans med sin fru och dotter av the triads. Den andra polisen Statham viger sitt liv åt att hitta mördaren som kallas Rouge och att krossa triaderna. Filmen är bra i början, sen blir den sämre, i slutet kommer en riktigt bra twist men själva slutet är kasst. Tydligen var Jet Li mycket missnöjd med filmen., jag förstår honom. Den kunde ha blivit så bra. Tyvärr är trailern kass också..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s