Quinn Colson!!

The Broken Places

Jag älskar Ace Atkins böcker om Quinn Colson. De tidigare böckerna i serien heter The Ranger och The Lost Ones. The Broken Places tar vid några månader efter slutet på The Lost Ones.

Quinn är varit sheriff i Tibbehah County. Nu har den dömd mördare Jamie Dixon blivit benådad och är tillbaka i Jericho där ha startat en kyrka. Han predikar för fulla hus om förståelse och upprättelse. Men familjen till den kvinnan han mördade tror inte på honom. Han påstår även att han inte kommer ihåg mordet eller att han ska ha mördat henne.
Quinns syster Caddie har inlett en förhållande med honom. Quinn har svårt att acceptera det och vill inte ha med honom att göra.

Två förrymda fångar tar sig till Jericho för satt leta reda på Jamie Dixon som ska ha blåst dem på pengar från ett värdetransportrån. Det är två hänsynslösa karlar som är beredda att göra vad som helst för att få vad de anser är deras.

Quinn och hans kollega Lillie får det riktigt svettigt, men det blir än värre när en tornado drar in precis som allt annat hettar till. Staden blir helt avskämad utan möjlighetet att kommunicera med omvärlden, utan ström och utan farbara vägar. Hur ska det sluta?

Riktigt bra och spännande bok. Men den är inte riktigt lika bra som The Lost Ones. Det blir för mycket fokus på Caddie, Jamie Dixon och de två förrymda fångarna. Jag vill ha ännu mer om Quinn och Boom.

2 thoughts on “Quinn Colson!!

  1. […] The Broken Places – Ace Atkins 368s 28-31/10 (egen) läst på Kindle […]

  2. […] The Broken Places – Ace Atkins […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s