Stephanie Plum, för den 20:e gången

Takedown Twenty

Det mesta är väl som vanligt i Stephanie Plums liv. Hon är fortfarande ihop med Morelli men de är inte förlovade eller något sådant. Hon har fortfarande the hots for Ranger som har detsamma för Stephanie. Men Ranger är ju fortfarande inte äktenskapskompatibel.  Så Stephanie försöker att hålla sig i skinnet. Det går sådär.. Speciellt när han behöver henes hjälp att lösa några mord på gamla tanter som hittas strypta med persiennsnöre och dumpade i stadens containrar.

På jobbet som bounty hunter går det också sådär. Stephanie måste fånga uncle Sunny Sunucci som dödat en kille genom att köra över honom två gånger. Uncle Sunny är en känd mobster, men tyvärr älskar nästan hela The Burg honom. Han är också släkt med Morelli och hans mormor Bella. Han är faktiskt Morellis gudfar. Mormor Bella hatar Stephanie och satt det onda ögat på henne förut, vad ska hon hitta på nu?

Samtidigt springer en giraff omkring i staden, men ingen förutom Stephanie, Lula och Ranger verkar ha sett den.

Man vet vad man får med en Stephanie Plumbok. De är roliga, jag skrattade högt flera gånger, och de är ganska spännande. Men det är samma historia man får i varje bok mer eller mindre.   Stephanie ska fånga in brottsling så går allt på tok. Lula är rolig som vanligt.

Men bestäm dig kvinna, Ranger eller Morelli!  Det är inte okej att vara ihop med en och hångla med den andra. Jag tycker ju att hon ska ta Ranger. Morelli verkar ju inte vara mer sugen på att gifta sig och hans släkt är ju hemsk! Han har ganska unkna värderingar också..

 

Advertisements

6 thoughts on “Stephanie Plum, för den 20:e gången

 1. […] Takedown Twenty – Janet Evanovich 3/1  320s (egen) läst på Kindle […]

 2. Amy says:

  Jag har denna på min “måste läsas igår” lista. 😉
  Håller med dig, Ranger är det hon ska välja. Morelli vill ju att hon ska vara en hemmafru typ och det är ju verkligen inte Stephanie.

  • Cinnamon says:

   Precis! Han tycker att hon ska lära sig laga samma rätter som hans mormor. Hallå det är din mormor, lär dig laga dem själv karlslok!

 3. Lena says:

  En författare som jag tänkt läsa så småningom!

 4. sara says:

  Den verkar bra, får kanske kolla upp den, men jag har redan så många böcker att läsa, att det kan ta ett tag innan jag lyckas läsa denXD

 5. […] Takedown Twenty – Janet Evanovich […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s