Trött, tröttare , Cinnamon

Det var stört omöjligt att somna igår. Jag låg och läste till efter 12, men var ändå inte trött. Sedan låg jag bara och vände och vred på mig. Lussekatten kunde tydligen inte sova heller eftersom han sprang runt och bråkade och skrek. Jag måste ha somnat till en stund för jag vaknade strax före 5 och gick upp. Ingen idé att försöka somna om.

Under natten hade tydligen Lusse lyckats öppna frysen igen så den stod på vid gavel. Tur att det är lådor också.

När jag satt på tåget så upptäckte jag att hörlurarna var kvarglömda hemma i lägenheten. Jag måste ha musik på morgonen så jag slipper höra alla andra människor prata på tåget. Men alla verkade vara lika trötta som jag så det var lugnt och tyst. Naturligtvis kunde jag inte sova så jag satt och läste ur The Invisible Ones. Den är fortfarande jättebra.

Det är studiedagar både idag och imorgon och jag har inget fast program. Så skönt! Vi har packat upp beställningar som gjordes innan höstlovet, men som kommit under jullovet. Sedan har jag lämnat tillbaka böcker till skolbiblioteket, skickat en massa på kopigering, suttit i möte, fixat extrajobb åt några elever som vill ha svårare matte och svenska, pratat med kollegor, haft möten och planerat lite.

När jag skulle åka hem var tåget försent. De sköt bara fram avgångstiden med 5 minuter i taget utan att säga varför. Man hann bli riktigt irriterad. De ropade hela tiden ut att tiden var preliminär. Tillslut kom den i allafall. Tydligen hade det skett en olycka på Hudiksvalls tågstation. Någon sa att någon människa hoppat framför tåget. Jag vet inte om det är sant. Det står bara på tidningens hemsida att det skett en olycka på Hudiksvalls tågstation. Usch vad otäckt!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s