If You Desire

If You Desire

Hugh McCarrick har arbetat som lönnmördare i Hennes Majestäts tjänst under många år. Nu återförenas han med Jane Weyland, hans överordnades dotter som han alltid varit förälskad i. Men McCarrick familjens förbannelse vilar ju över honom också..
Nu har han fått meddelande om att Janes liv är i fara. Naturligtvis beger han sig dit på en gång.  Det visar sig att det är Davis Grey som är ute efter att hämnas på Janes far genom att döda henne. Davis Grey var också en lönnmördare och Hughs vän. Men det var innan han blev galen av att missbruka opium.
Hugh är beredd att göra vad som helst för att rädda Jane, men när hennes pappa kräver att de gifter sig tvekar han. Visserligen ska det bara vara ett låtsasäktenskap som aldrig ska fullbordas (ni vet vad jag pratar om wink wink). Men kommer Hugh att klara av det. Det tror inte hans äldre bror Ethan..
Det är heller ingen som frågar Jane vad hon tycker. Hon som varit förälskad i Hugh så många år men som blev helt förstörd när han försvann. Hennes vänner kallar honom Years & Tears… Jane tänker intelåta Hugh komma undan så lätt. Hon tänker göra sitt yttersta för att plåga honom på det mest ljuvliga sättet möjliga.
Den här boken är bättre än If You Dare. Jag tycker bättre om huvudpersonerna. Men Davis Grey är för mycket av en karikatyr. Jag förstår att man kan bli skadad av att arbeta som lönnmördare i många år. Men jag förstår inte varför hans skulle vilja skada Hugh som bara försökt hjälpa honom. Jag förstår att han vill döda sin chef Weyland som skickade iväg honom på ett självmordsuppdrag. Weyland är otäck helt och hållet. Han ska vara en sån bra och progressiv far så ger han bara bort sin dotter till Hugh flera gånger.
-Ja men hon älskar ju honom egentligen!
Det spelar ingen roll! Man gör inte så!
Och Hughs uttalande: I would n0′ share you well, no’ even with my own bairns.  Okey….
Eller: You keen what this will mean? So think on this, because I swear to you lass, I´ll never let you go again . Det är väl meningen att det ska visa hans kärlek för henne. Men det blir för mycket alfaman…
Jag är kanske inte gjord för sådana här böcker egentligen..
Författare är Kresley Cole.
Advertisements

2 thoughts on “If You Desire

  1. […] If You Desire _ Kresley Cole  8-9/3  388s  (egen, läst på Kindle) […]

  2. […] If You Desire _ Kresley Cole […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s