Oh the heat!

Jag vet att man inte ska klaga på värmen, men det är inte ok med  29 grader inomhus när man har en liten Lussekatt som håller på att gå åt. Igår var det 36 grader  i Gävle. Det kändes som när vi var till Barcelona för 2 år sedan.  Vi åkte runt och letade efter en takfläkt så att det skulle fläkta lite i sovrummet. Tillslut hittade vi en och sambon fick kämpa på bra för att få upp det. Jag var inte till mycket hjälp för jag är så kort fast vi stod i sängen. Det ni! 157 cm över havet det är jag det.

Idag har det varit lite svalare. Och nu när klockan nästan är tolv har vi fått ner värmen i vardagsrummet till 26 grader.
Jag har läst två böcker idag (barnböcker) Jacks rockiga resa och Jack och den magiska tatueringen, båda av Therése Stefansdotter Björk. Jag ska bara läsa ut den tredje delen, Jack och tidvävaren så kommer ett inlägg.

Imorgon är den officiella förfesten inför Getaway rockfestival som startar på torsdag. Så den ska vi gå på. Det kommer nog inte bli så mycket tid för bloggande eller läsande under festivalhelgen och på måndag börjar jag jobba igen.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s