Xmas Booktubeathon

Eftersom jag jobbade på fredagen blev det inte så mycket läst. Bara på vägen till jobbet, på vägen hem var jag för trött. sedan var vi på Juljam 2014 på Dirty Harrys på kvällen. Det började redan klockan nio och tiden mellan  jag kom ghem från jobbet till att vi åkte till Dirty Harrys tillbringade jag med att duscha, fixa till mig, leta recept till julgodis m.m. Så det blev inte så mycket läst på fredagen.

På lördagen tänkte jag ta igen det. Det gick sådär. Det började med att jag sov till 11.15! När gjorde jag det sist? Kan ju ha något att göra med att jag inte kom i säng förrän vid 2 tiden.Men jag läste i allafall klart A Cat, a Hat and a Piece of String. Så var jag hem till bror, Mya och Theo där det åts pizza, pussades på Theo och gjordes julgodis. Brända mandlar, pepparkakskulor och snickerskulor.

Det var inte förrän på söndag som jag hade min stora läsdag. Jag läste hela En enda natt av Simona Ahrnstedt. Dessutom hann jag med att springa i tvättstugan också. Eller jag sprang väl inte i tvättstugan utan upp och ner från den mellan laddning och urplockning av maskinerna. Jag läste ut boken vid 23 tiden och hade ju redan förstått att jag inte skulle klara målen med XmasBooktubeAThon om jag inte bytte bok. Så jag gjorde om min läslista och ändrade En enda natt till att vara min bok som jag velat läsa under 2014 och tog Aristocats som min bok som jag fått. Lite fusk jag vet, men vad gör en inte för  att klara målen?

  1. Läs en bok med rött och grönt på framsidan.  A Cat, a hat and a piece of String – Joanne Harris
  2. Läs en bok som du velat läsa under 2014. En enda natt – Simona Ahrnstedt
  3. Läs en bok som du fått.  Aristocats
  4. Läs tre böcker.   A Cat, a Hat and a piece of String – Joanne Harris,  En enda natt – Simona Ahrnstedt och Aristocats

875 sidor blev lästa och det är ju inte fy skam. 🙂

IMG_6215[2]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s