Veronica Mars!!!!!

IMG_6585[1]

Jag läste Veronica Mars: The Thousand Dollar Tanline av Rob Thomas och Jennifer Grahamn förra sommaren och älskade den. Tyvärr verkar jag inte ha skrivit något inlägg om den. Har ingen aning om varför.

Nu har jag läst Mr Kiss and Tell av samma författare. Den tar vid efter en förra boken och den är ännu bättre! En kvinna hittas nästan misshandlad till döds. Hon kommer inte ihåg något. Men efer några veckor säger hon att en anställd på hotellet Neptune Grand  överföll henne i ett av hotellets rum. Ägaren av hotellet Petra Landros anställer Veonica för att bevisa att det inte var hotellets fel.

Det visar sig att den unga kvinnan är Megs lillasyster Grace Manning. Meg som fick barn med Veronicas ex Duncan Kane. När det visar sig att det inte är den anställde på hotellet som misshandlat och våldtagit Grace har Veronica inget job längre. Men hon kan inte släppa fallet. Hon måste ta reda på vem som gjort det.

Samtidigt fortsätter historien om Veronicas kompis Weevil som sköts när han stannade för att hjälpa en kvinna med motorstopp. Neptunes korrupta poliser påstår att han hade en pistol. Som tur är frias han i domstolen, men skadan är redan skedd. Han har förlorat sin bilverkstad och alla sina kunder så han ser ingen annan råd än att gå tillbaka till sitt gamla motorcykelgäng. Veronica och hennes pappa Keith försöker övertyga honom att de ska försöka stämma polisen och polischef Lamb.

Men det jag tycker om mest i boken är att det är så mycket Logan Echolls. Han är hemma och jobbar i land i San Diego i ett åt efter flera år på the Truman. Logan är ju med i the Navy.  Jag kunde se honom framför mig när jag läste boken och skrattade högt flera gånger åt hans och Veronicas käbblande.

Det kändes som om jag såg ett eller flera Veronica Mars avsnitt när jag läste. Det enda som jag saknade var att Mac inte hade en större roll. Älskade att Wallace var med mer den här gången. Jag hoppas verkligen att det kommer fler böcker i serien. I needs them! Förresten kanske det är dags att se om serien igen…

Advertisements

2 thoughts on “Veronica Mars!!!!!

  1. […] Mr Kiss and Tell (Veronica Mars 2)- Rob Thomas & Jennifer Graham 13-14/3  330 (egen) ♥ […]

  2. […] Mr Kiss and Tell (Veronica Mars 2)- Rob Thomas & Jennifer Graham  […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s