A Fool And His Honey

IMG_7051

Aurora Teagarden har ett riktigt bra liv. Visst sörjer hon att hon och Martin inte kommer kunna få barn. Hon har varit hos en fertilitetsexpert och han sa att det i chansen var minimal. Martin verkar inte bry sig så mycket. Han har i och för sig den vuxna sonen Bartlett som han bara träffar utan Aurora. Barlett hyser någon slags agg mot Aurora.

Boken börjar med att Aurora är i köket när Darius Quattermain kommer med veden de har beställt. Darius beter sig konstigt och snart börjar han kasta vedträn runt sig och dansar naken i hennes trädgård. Aurora tar det som ett dåligt tecken och hon har rätt. Det är inte bara Darius som blivit spritt språngande galen.

Plötsligt dyker Martins brorsdotter Regina dyker upp med sin dotter. Hon får bo ovanpå garaget, men när Roe och Martin kommer hem ligger en man mördad i trappan upp till garagelägenheten och babyn ligger gömd under sängen. Regina är spårlöst försvunnen. Den mördade mannen är Reginas man Craig.

Aurora känner sig helt handfallen. Hon kan inget om spädbarn, men hon klarar det. Martin verkar dra sig undan och hjälper inte till alls till med barnet. De reser tillslut till det vintriga North Carolina där Reginas mans fosterföräldrar finna. Med sig har de Craigs bästa kompis som bodde med Craig och Regina.

Någon är vill röja undan alla potentiella vittnen och Martin och Aurora svävar i livsfara.

Boken slutade riktigt oväntat. Det trodde jag inte! Men boken var inte särskilt bra. Jag tyckte mest att Aurora klagade och gnällde hela tiden. Bäbisen var tung, bäbisen skrek, bäbisen behövde byta blöja, hon är sur på Martin m.m.  Jag irriterade mig på att hon inte pratade med Martin. Aurora från de tidigare böckerna skulle inte ha låtit honom komma undan så lätt.

A Fool And His Honey är den sjätte delen om bibliotekarien Aurora Teagarden. Charlaine Harris är författaren.

Advertisements

2 thoughts on “A Fool And His Honey

  1. […] A Fool And His Honey – Charlaine Harris 26-28/7   177s (egen) […]

  2. […] A Fool And His Honey – Charlaine Harris […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s