Blood Brothers

Jag var in på Myrorna och där hittade jag hela Sign of Seven-trilogin av Nora Roberts. Jag hade inte läst något av Nora Roberts men kände mig sugen på att läsa serien efter jag läst baksidan på den första delen. Så jag köpte hem serien.

IMG_0208[1]

Förbannelsen började när de tre vännerna Cal, Fox och Gage campade i skogen för att fira sin gemensamma 10-årsdag. I skogen finns The Pagan Stone och vid den slår de läger och beslutar sig för att blanda blod och svära en blodsed:

“Brother in spirit, in mind. Brothers in blood for all time.” Då bryter helvetet löst. De har av misstag nästan släppt loss en demon.  Vi får veta hur väktaren Giles Dent på 1600-talet band demonen Twisse men själv dog. Dents hustru bar dock på hans trillingsöner vars avkomlingar i framtiden skulle förgöra demonen på riktigt. Eller i alla fall försöka.

Ända sedan Cal, Fox och Gage ofrivilligt släppte loss ondskan drabbas Hawkins Hollow av en slags kollektiv galenskap var sjunde år. Det sker alltid under juli månad och kulminerar på de tre vännernas födelsedag.

Nu har det snart gått 21 år och det verkar bli värre den här gången. De måste besegra onskan den här gången. Alla böckerna har ett par som huvudpersoner. I Blood Brothers är det Cal, som driver bowlinghallen och  Quinn Black som är en reporter som skriver om övernaturliga saker. Hon kommer till Hawkins Hollow för att skriva om förbannelsen, men dras snabbt in galenskaperna.  Hon verkar också ha en koppling till förbannelsen, liksom hennes vän Cybil och Layla som bor på hotellet.

Naturligtvis dras Cal och Quinn till varandra.  Demonen dyker upp och ställer till med en massa skit. Det verkar som om han blir allt starkare. Kommer de att lyckas hitta något sätt att besegra den?

En riktigt underhållande och spännande bok. Jag tycket verkligen om de tre “bröderna” Cal, Fox  och Gage. Jag gillade de tre kvinnorna också. Mer jag irriterade mig på att Quinn är så himla fixerad vid vad hon äter och att inte bli tjock. Annars var det en jättebra bok. Tyckte om historien om Giles Dent och demonen och allt övernaturligt. Riktigt bra! Jag tycker nog bsät om de Nora Roberts böckerna som innehåller något övernaturligt.

Advertisements

2 thoughts on “Blood Brothers

  1. […] Blood Brothers (Sign of Seven #1) – Nora Roberts 23-24/8  320s (egen) ♥ […]

  2. […] Blood Brothers (Sign of Seven #1) – Nora Roberts […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s