Felicia Day!

youre-never-weird-on-the-internet-almost-a-memoir

Jag älskar Felicia Day! Hon är underbar i Vaginal Fantasy som är en bokklubb där hon och Kiala Kazebee, Bonnie Burton och Veronica Belmont diskuterar olika romanceböcker med sexy times. Men jag älskar henne också som Charlie i Supernatural och Penny i Dr Horrible’s Sing-Along Blog.

You’re Never Weird On the Internet (Almost) är Felicia Days berättelse om sitt liv. Hon har alltid varit annorlunda och var hemskolad på grund av hippieskäl som hon själv säger. De bodde i The Deep South där alla skolor är superreligiösa och hennes familj inte var det.

Hon och brorsan Ryon träffade inte andra barn och hade inte så mycket utbyte av varandra heller. Felicia koncentrerade sig på att spela fiol, på att läsa och på att lösa matematiska problem. Hon och brorsan var också snabbt på internet-tåget och hon började spela en massa spel.

Som 16-åring började hon på college och blev skjutsad dit och hämtad av sin mamma. Efter hon avslutat college åker hon till Hollywood för att bli skådespelare. Det går sådär. Tills hon börjar göra sin egen webserie The Guild.

Boken är så rolig och jag hör Felicias röst när jag läser den, Älskade boken som både fick mig att skratta och bli ledsen. Fy fasen för nättroll och haters!

Sambon har också läst boken och han kände igen sig så mycket i Felicias beskrivningar av internets början , spelkulturen och att fastna i ett spel. Jag själv har aldrig spelat . På sin höjd har jag spelat 8-bitars Nintendo. Men ddet spelade ingen roll för läsningen av boken.

Advertisements

2 thoughts on “Felicia Day!

  1. […] You’re Never Weird On the Internet (Almost) – Felicia Day 262s  21-22/9 (egen) ♥ […]

  2. […] You’re Never Weird On the Internet (Almost) – Felicia Day  […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s