Beautiful Creatures

IMG_1979[1]

En förbannelse, ett val, två öden ? När sextonårige Ethan möter den nya mystiska tjejen Lena, inflyttad till det lilla sydstatssamhället Gatlin, slår det gnistor. Hennes gröna ögon, mörka hår och gåtfulla personlighet fascinerar Ethan. De dras obevekligt till varandra, men deras kärlek är farlig och hotar att avslöja mörka hemligheter ur det förflutna.
När Lena fyller sexton år kommer hon att förändras. En okänd värld av magi väntar på att slå klorna i henne. Hennes krafter håller på att vakna, och hennes kärlek till Ethan kan inte få fortsätta ? Men Ethan är beredd att göra vad som helst för att inte förlora Lena. Han tänker inte ge upp.

Jag och sambon kollade på filmen för några veckor sedan och eftersom jag hade boken stående oläst i bokhyllan så tänkte jag läsa den. Både jag och sambon tyckte att filmen var riktigt bra. Jag tycker den är undantaget som bekräftar regeln. Filmen var bättre än boken den här gången.

Det var för mycket onödigt innehåll i boken fast ändå får man inte veta så mycket. Filmen och boken har vissa riktigt stora skilnader, men filmen får ihop historien bättre. Jag kommer inte att läsa vidare i serien.

Advertisements

2 thoughts on “Beautiful Creatures

  1. […] Beautiful Creatures – Kami Garcia & Margaret Stohl 4-11/4 563s (egen) […]

  2. […] Beautiful Creatures – Kami Garcia & Margaret Stohl […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s