Soulless 3

IMG_6961[1]

Soulless 3 är baserad på Blameless (Hemlös) som är den tredje delen i Gail Garrigers Parasole Protectorateserie. Om ni inte läst serien och vill göra det så borde ni inte läsa det här inlägget!

Alexia har det inte lätt. Hennes man har kastat ut henne eftersom hon är gravid! Varulvar kan ju inte få barn , alltså måste hon ha varit otrogen! Alexia hävdar däremot att hon inte varit det. Men det går inte att diskutera med hennes make Lord Maccon som super ner sig i flera veckor på formaldehyd.

Alexias egen familj vill inte ha något att göra med henne heller. Vilken skandal! Alexia måste alltså själv ta reda på hur det kommer sig att hon lyckats bli gravid och vad det är för sorts barn hon bär.

Hon får hjälp av sin fars gamla betjänt Floote och av Madame LeFou. Det blir en farofylld resa till Italien för att söka svar hos Tempelriddarna. Vampyrer är dem hack i häl eftersom de anser att  Alexias barn är en fara för dem. De vill alltså röja både henne och det ofödda barnet ur vägen.

Jag tycker verkligen om de här böckerna både i vanlig romanform och i graphic novelformat. Jag gav den 4 stjärnor på Goodreads, men det är mer som 4,5.

Det är synd att de inte gjorts graphic novels på Heartless (del 4) och Timeless (Del 5).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s